Despre noi Servicii Dispozitive Beneficii Adrese Contact
Beneficii
Electrosomatograma(ESG) determina:

   - starea de functionare a 96 organe si sisteme(ESG)
   - starea sistemului neuro-vegetativ
   - blocajele functionale la nivelul coloanei vertebrale
   - probleme ale circulatiei sanguine si linfatice
   - pH-ul tisular si interstitial
   - nivelul de radicali liberi
   - profilul hormonal
   - profilul psihologic
   - dezechilibrele nutritionale
   - starea tuturor centrilor energetici
   - asistarea deciziei terapeutice: homeopatie clasica, fitoterapie, dietoterapie (alimente recomandate, alimente interzise).

Nou! Softul tridimensional permite o amanuntita investigare a functionalitatii unui anumit organ,o crestere a sensibilitatii metodei  precum si vizualizarea  in dinamica de catre pacient a zonei sau organului care nu functioneaza la parametrii corespunzatori.

ESG tridimensional este un program revolutionar de explorare functionala a organismului .Studiile clinice de validare au fost efectuate prin testarea a peste 20.000 pacienti la Spitalul Botkin din Moscova.Corelatia dintre zona disfunctionala si organ s-a facut prin suprapunerea parametrilor de bioconductivitate pe imaginile oferite de P.E.T.scan(Tomografia cu emisie de pozitroni).Aceast nou program a permis imbogatirea informatiilor despre organe;astfel sunt masurate amanuntit ,in afara de functia organului si oxigenarea ,presiunea sangvina locala ,pH-ul tesutului,excitabilitatea neuronala chiar si vascozitatea si volumul organului.
Prin avantajele oferite ,ESG tridimensional reprezinta metoda viitorului de explorare globala rapida a starii de sanatate:
   - examinare rapida (3 minute),complet neinvaziva a functionalitatii 96 de organe si a compozitiei tisulare cu exprimarea rezultatului printr-o grafica moderna.dinamica
   - vizualizarea tridimensionala a organelor explorate functional
   - posibilitatea investigatiei aprofundate pe anumita zona in organism
   - participarea activa a pacientului la identificarea si vindecarea organului bolnav
   - controlul post-terapeutic dinamic

a
Copyright 2009 HUMAN DIAGNOSTIC SRL. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design